ALUHALLEN

Rechtstreeks van de fabrikant.

Bouw een hal in 3D

1 Kies het type hal

Industriële
Opslaghal
Evenementenhal
Sporthal
overige

3D hal-configurator

Dankzij hem kan u snel informatie krijgen over de bouwkost van de tenthal. Door het type, de afmetingen, het daktype te kiezen. Kent u de concrete prijs van het object, dat we voor u zullen projecteren.

Draai om

Vergroot

Type hal

lengte

breedte

hoogte

Dak

Bekleding

kies een kleur

Dak

Bekleding

Gratis prijsberekening

scale
x
y
z
typ dachu

Type vloer

wandkleur

dakkleur

3 Vraag om een prijsberekening

stel uw vraag

Virtuele wandeling

Bekijk hoe onze hallen eruitzien

Virtuele wandeling

Wij nodigen u uit om een virtuele wandeling door één van onze tenthallen te maken. Hierdoor kan U zien hoe de Protan Elmark tenthallen eruitzien in de realiteit.

Wanneer u gebruik maakt van de optie van de virtuele wandeling, ziet u onze constructie niet alleen aan de buitenkant, maar maakt u er tevens kennis mee aan de binnenkant. Door de door ons ontworpen sporthal binnen te stappen zal u zichzelf ervan kunnen overtuigen, waarom dit type objecten zo heel erg populair zijn.

Protan Elmark constructies doen op geen enkel vlak onder voor traditionele gebouwen. De door ons gepresenteerde tent is een volwaardig sportobject met sportveld.

meer bekijken

Hoge weerstand

De economische tenten van Protan Elmark hebben een uitstekende hoge duurzaamheid. Omdat wij ze maken uit materialen van de hoogste kwaliteit, zijn ze onder andere bestand tegen de werking van ongunstige weersomstandigheden. Een door ons ontworpen tent zal veilig zijn zowel tijdens hitte, als bij sterke wind, onweersbuien of sneeuwstormen. We bouwen hallen die stabiel zijn onder alle omstandigheden.

HOOGSTE KWALITEIT - BEKIJK

Onze klanten

Doe mee met de besten

Bekijk onze referenties

Honderden afgewerkte projecten

in Polen en wereldwijd

meer bekijken

Informatie

Bedrijfshallen van Protan Elmark dat zijn functionele constructies met universele toepassingen. Onze aluhallen kunnen gebruikt worden in bijna elke branche. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden in: 

  • handel,
  • landbouw,
  • productie,
  • logistiek,
  • voedingsindustrie,
  • automotive.

 

Bedrijfstenten van Protan Elmark kunnen ideaal gebruikt worden bijvoorbeeld als logistieke centra of als tijdelijke gebouwen voor het fokken van dieren.

Wanneer u bij ons een tent bestelt, heeft u de mogelijkheid om de parameters zoveel mogelijk aan uw individuele wensen en voorkeuren aan te passen. U kan zelf de afmetingen kiezen, het type dak en de bekleding, alsook de kleur van de hele tent.

De magazijn-, industriële, feest- of sporttenthallen van Protan Elmark vormen een uitstekend alternatief voor gemetselde gebouwen. Onder andere door de lagere bouwkosten. Dit is niet het enige voordeel van de tenthallen. Een volgende pluspunt is, dat de constructie licht is. Hierdoor kan men ze snel en makkelijk verplaatsen.

De halobjecten van Protan-Elmark zijn beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Voor onze klanten hebben wij een aantrekkelijke prijslijst voorbereid.

Contact

U kunt ons bereiken op

+31 628963781