Hoogste laskwaliteit.

aandacht voor details

Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid is onze troef. Onze afspraken met de klant worden in detail neergeschreven om een product te vervaardigen dat kan rekenen op de volledige tevredenheid van de klant.

veiligheid

Onze werknemers zijn bekommerd om de veiligheid. Door deel te nemen aan allerlei cursussen zijn zij op de hoogte van alle veiligheids- en brandbestrijdingsvoorschriften.

Afmeting

Wij vervaardigen PVC-bekleding in groot formaat. Protan Elmark bekleding overdekt voetbalvelden en schaatsbanen, wat de gebruikers ten goede komt.

Precisie

De precisie en nauwkeurigheid van onze maattekeningen gedurende de productie vormen de basis waarop een product wordt vervaardigd dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Frequentie

Als garantie voor de hoge kwaliteit van ons gelamineerde PVC wordt bij de productie gebruikgemaakt van golven met een hoge frequentie.

Functionaliteit

Om het aantal opdrachten te kunnen bijhouden wordt de functionaliteit van ons gereedschap voortdurend nagekeken.

Intensiteit

De voortdurende controle van de initiële PVC-lasparameters is de sleutel tot ons succes.

Afmeten

Elke meter productiemateriaal wordt genoteerd zodat wij tijdig nieuw materiaal bestellen en kunnen blijven produceren.

Het markeren

Het markeren van het PVC materiaal sluit fouten bij het lamineren van bekledingsonderdelen uit.

Snelheid

Tijd is van groot belang in het productieproces. Door onze realisatietijden te vast te leggen verhogen wij het rendement van ons werk

Hoogste laskwaliteit.

De gelaste elementen van Protan Elmark voldoen aan de norm ISO 3834 en onze lassers beschikken over de hoogste kwalificaties.

Controle

Door de implementatie van een gecertificeerd systeem dat voldoet aan de norm PN-EN 1090 kunnen de producten van Protan Elmark worden voorzien van een CE-markering.

Conformiteit met de documentatie

Protan Elmark heeft zijn eigen designafdeling en beschikt over gekwalificeerde constructeurs voor het ontwikkelen van zijn producten. Onze productieprocessen komen volledig overeen met de technische documentatie.

Stevigheid en stabiliteit

Onze producten zijn veilig. De hellingshoek van het dak, de kwaliteit van de gebruikte PVC materialen en de breeksterkte van het materiaal zorgen ervoor dat sneeuw van het dak afglijdt. Door gebruik te maken van verstevigingskabels is het dak erg stevig en stabiel.

neem contact met ons op

 

stel uw vraag

uw halontwerp


Als u een exacte prijs wilt, configuur dan aub uw hal en stuur ons uw contactgegevens door.

configureer

Contact

U kunt ons bereiken op

+31 628963781
terug