Over ons

Protan Elmark

Tent hallen en tenten

steeds de hoogste kwaliteit

Protan Elmark levert tent hallen en tenten die zijn vervaardigd van duurzame PVC materialen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige componenten die voldoen aan de Scandinavische standaarden van onze Noorse partner Protan AS. Wij verkopen tent hallen in Polen en in het buitenland.

Om tegemoet te komen aan de behoefte van onze klanten hebben wij bij Protan Elmark een kant-en-klare offerte voorbereid met universele hallen en tenten. Met het oog op veeleisende klanten biedt ons bedrijf tevens de mogelijkheid om een hal op maat te maken die van van pas komt bij uw specifieke project.'

Goede afwerking

Door gebruik te maken van moderne ontwerptools zijn de hallen van Protan Elmark veilig voor de gebruiker en bestand tegen lastige weersomstandigheden..

Betrouwbare materialen

De hallen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die meermaals zijn getest in de Protan Elmark laboratoria.

Noorse traditie

In augustus 2008 is het Noorse bedrijf Protan AS samengegaan met het Poolse bedrijf Elmark Hale. Het in 1939 opgerichte Noorse bedrijf heeft gekozen voor een samenwerking met Poolse bedrijf vanwege de hoge kwaliteit van zijn materialen.

Uit de samenwerking is het bedrijf Protan Elmark ontstaan, dat is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op de tenthallenmarkt.

Uitvoeringskwaliteit

Bij het vervaardigen van onze tenten maken wij gebruik van het meest moderne gereedschap volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Team van experts

Ons sterke punt is ons team van gekwalificeerde constructeurs die de hallen uittekenen en vervaardigen om tegemoet te komen aan de hoogste verwachtingen van onze klanten.

Klanten vertrouwen ons

Bekijk alle referenties

neem contact met ons op

 

stel uw vraag

uw halontwerp


Als u een exacte prijs wilt, configuur dan aub uw hal en stuur ons uw contactgegevens door.

configureer

Contact

U kunt ons bereiken op

+31 628963781
terug